Sportax

Yritys Sportax

Sportax on Tamperelainen pitkänlinjan polkupyöräilyn erikoisliike. 
Toiminta alkoi 1990 ja polkupyöräliike muutti Lapintielle 1992. Sportax on ollut tuntuvana osana suomalaista pyöräilyä heti Lapintielle siirtymisen jälkeen. Itseasiassa pyöräliike on yksi pisimpään toimineista alan toimijoista alallaan! 
Toiminta on aina enemmän ja vähemmän ollut maastopyöriin päin, mutta emme ole koskaan unohtaneet muita pyöräilyn muotoja.
Mutta tottahan se on -olemme maastopyöräilyn erikoisliike. Ja ylpeä siitä.

2019 keväällä toimintamme koki historiansa suurimman muutoksen, kun muutimme Epilään, Tohlopinranta 10:een. Päätös ei ollut helppo, sillä Lapintien Sportax oli niin vakiintunut käsite ympäri Suomea.
Mutta ei hätää, vaikka osoite hieman muuttui, olemme paremmin saavutettavissa kuin aiemmin ja pyöräilyolosuhteet liikkeen läheisyydessä ovat mitä mainioimmat.

Sportax polkupyöräliike on aina tunnettu brändeistään ja tarjonnastaan
-siellä on aina jotain hypisteltävää…
Santa Cruz, Trek, Whyte, Rocky Mountain, Cube ja Unno ovat vahvimmat esimerkit merkeistämme mitä meillä on tarjota niin aktiivisimmille harrastajille kuin pyöräilyharrastukseen mukaan tuleville. Kuten aina ennenkin, tarjoamme Teille aina sopivimman ratkaisun pyöräily tarpeisiisi on kyse sitten pyöristä, huolloista tai varusteista.

Tervetuloa pyöräkaupoille
-kauppiaat Jani ja Jimmy

Sportax

SPORTAX

Tohlopinranta 10
33270 Tampere
Finland

AVOINNA

MA-PE 11-18
LA 10-15
SU suljettu

-Muina aikoina sopimuksen mukaan

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI: 03 211 0478
HUOLTO: 050 553 0200

sportax@sportax.fi

Sportax
×

Cart

[contact-form-7 id=”298″ title=”Contact form”]