sweet protection

Sweet Protection

Sweet Protection on vuonna 2000 Norjan Trysilissä perustettu yritys mikä valmistaa ensiluokkaisia kypäriä, laseja, suojia ja vaatteita pyöräilyyn, lasketteluun ja koskimelontaan. Tuotekehityksen taustana on ollut alusta asti mantra; Vahvempi-Kevyempi-Parempi, mitä seurataan edelleen ja toteutetaan tinkimättömästi jokaisen tuotteen kohdalla. On kyseessä maailman-cup tason huippu-urheilija tai satunainen viikonloppu liikkuja, Sweet Protection haluaa tuotteillaan inspiroida sekä motivoida tekemään ja nauttimaan enemmän vaikka äärimmäisyyksiin asti. Tuotteiden korkea laatu sekä toimivuus ja suorituskyky ilman kompromisseja toteutuu jokaisessa tuotteessa.

Valikoima kattaa kypärissä aina laadukkaista lasten kypäristä, hiilikuituvahvistettuihin maastopyörä ja maantie sekä aero kypäriin saakka. Mallistossa on myös käyttäjien kriittisen palautteen kestävät että analyyttisten testien kestosuosikit, Sweet Protection loistavat polvi ja kyynärsuojat sekä panssaripaidat vastaavat käyttäjien vaatimuksia suojaavuudeltaan ja suorituskyvyltään. Vaatemalliston skandinaavinen design, maanläheiset värit ja luonnonmukaiset materiaalit yhdistettynä lajinomaisiin leikkauksiin ja ominaisuuksiin on jotain mitä pyöräilymaailmasta ei muualta löydy.

Kaikilla Sweet Protection tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu materiaali tai valmistus -virheiden varalle ostopäivästä. Lisäksi tarjoamme kaikkiin kypäriimme saman kahden vuoden ”kolariturvan” Sweet Protection Crash Replacement ohjelman, katso tästä lisää: https://www.sweetprotection.com/en/crash-replacement-program.html

Löydät valikoimistamme Sweet Protection kypärät, suojat sekä laadukkaat maastopyöräilyvaatteet.