sweet protection

Sweet Protection

Sweet Protection on vuonna 2000 Norjan Trysilissä perustettu yritys, joka valmistaa ensiluokkaiset kypärät, lasit, suojat ja vaatteet pyöräilyyn, lasketteluun sekä koskimelontaan. Tuotekehityksen taustalla on alusta asti toiminut mantra – vahvempi, kevyempi, parempi. Tätä ydinajatusta ja tinkimätöntä laatua brändi vaalii edelleen jokaisen tuotteen valmistuksessa. Olitpa sitten maailman-cup tason huippu-urheilija tai satunnainen viikonloppu liikkuja, Sweet Protection haluaa tuotteillaan inspiroida sekä motivoida sinua nauttimaan liikkumisesta yhä enemmän – jopa äärimmäisyyksiin asti. Sweet Protection kypärät ja muut tuotteet ovatkin tunnettuja korkeasta laadustaan, toimivuudestaan sekä suorituskyvystään, jotka toteutuvat ilman kompromisseja jokaisessa tuotteessa.

Laadukkaat kypärät, suojat ja pyöräilyvaatteet

Sweet Protection kypärä -valikoima kattaa niin laadukkaat lasten kypärät, kuin myös hiilikuituvahvistetut maastopyörä-, maantie- sekä aero-kypärät. Mallistoon lukeutuvat myös käyttäjien kriittisen palautteen kestävät sekä analyyttisten testien kestosuosikit Sweet Protection polvi ja kyynärsuojat sekä panssaripaidat, jotka vastaavat käyttäjien vaatimuksia suojaavuudeltaan ja suorituskyvyltään. Sweet Protection pyöräilyvaatteet taas koostuvat skandinaavisesta designista, maanläheisistä väreistä ja luonnonmukaisista materiaaleista, yhdistettynä lajinomaisiin leikkauksiin ja ominaisuuksiin, joita pyöräilymaailmasta ei muualta löydy.

Tilaa Sweet Protection kypärät, suojat ja pyöräilyvaatteet Sportaxilta

Kaikilla Sweet Protection tuotteilla on kahden (2) vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheiden varalle aina ostopäivästä alkaen. Lisäksi tarjoamme kaikkiin kypäriimme saman kahden vuoden ”kolariturvan” Sweet Protection Crash Replacement -ohjelman mukaan. Tutustu nyt valikoimaamme ja tilaa Sweet Protection kypärät, suojat sekä laadukkaat maastopyöräilyvaatteet meiltä Sportaxilta!