Rocky Mountain pyörät Sportax Tampere

Varmistathan haluamasi mallin saatavuuden ja tee ennakkovarauksesi nyt.

Huomioithan, että koronan aiheuttamat maailmanlaajuiset saatavuusongelmat vaikuttavat keväällä niin, että lisätilausten tekeminen on lähes mahdotonta.

Ennakkoon tilaamiemme mallien ennakkovaraukset ovat alkaneet. Varmista haluamasi mallin saatavuus ja tee ennakkovarauksesi nyt. Tiedustelut saatavista malleista ja niiden varaaminen helposti:

Rocky Mountain pyörät

Rocky Mountain pyörät ovat kulttimainetta nauttivia ja erittäin korkealaatuisia maastopyöriä. Erityisesti ammattilaispyöräilijöiden keskuudessa suurta suosiota nauttivan kanadalaisen brändin tarina sai alkunsa alunperin jo vuonna 1978, kun merkin perustajat rakentelivat pyöräkaupassa maantiepyöristä leveämpirenkaisia ja suoratankoisia fillareita.

Rocky Mountain pyörien historiaa

1981 perustettu Rocky Mountain Bicycles Ltd. aloitti maailman valloituksensa todellisena maastopyörä tehtaana. Historiansa aikana Rocky Mountain on ollut yksi suurimmista vaikuttimista nykyisen maastopyöräilyn takana. Historiaan ovat jääneet monet merkkipaalut, niin pyörämallien kuin kuskienkin kautta. Blizzard, Element, Slayer ovat kaikki olleet kanadalaisen Rocky Mountainin symboleita jo pitkään. Oli laji sitten XC tai adrenaliini voittoiset alamäkiajot, niin Rocky Mountain nousee aina esiin historian merkkipaaluissa. Historiaa ei aina kannata kuitenkaan seurata, vaan kuten pyöräilykin, niin myös kehitys menee eteenpäin ja historia pölyyntyy kirjoissa. Rocky Mountain on kuitenkin edelleen yksi markkinoiden innovatiivisimpia polkupyörämerkkejä, jotka puskevat lajia ja tuotteitaan kohti uusia saavutuksia. 

Tarinoita, matkalta ja tänään

Ehkä kovin juttu Rocky Mountain täysjoustopyörissä on Ride-9. Rocky Mountainin kehittämä Ride-9 mahdollistaa pyörän geometrian säädön sekä takaiskarin progression muutokset. Olipa lajisi sitten mikä tahansa maastopyöräilyn saralla, niin tutustu nyt Rocky Mountainin innovatiiviseen tekniikkaan! 

TARJOUS