Ion ajovaatteet ale

ION urheiluvaatteet ja -varusteet

ION urheiluvaatteet ja -varusteet ovat rakennettu huippuluokan materiaaleista ja sopivat kaikenlaiseen urheiluun, harrastitpa sitten lempilajiasi vedessä tai pyörän selässä. IONilta löydät niin reput, kengät, suojat, takit, paidat, housut kuin myös muut urheiluvaatteet ja -varusteet kaikkiin olosuhteisiin. Mukana valikoimassa on sekä vesiurheiluun että pyöräilyyn sopivia, teknisillä, kestävillä ja hengittävillä materiaaleilla varustettuja vaatteita ja asusteita. Urheilupiireissä suosiota niittävä brändi osaakin yhdistää urbaania sporttimuotia kiistattomaan toimivuuteen ainutlaatuisella tavalla. Olipa siis lajisi suppaus, pyöräily tai vaikkapa surffaus, ION vaatteilla ja varusteilla pärjäät aina missä tahansa olosuhteissa!

ION pyöräilyvaatteet

IONin brändiä luotsaavat intohimoiset urheilijat, jotka rakastavat erilaisia vesiurheilulajeja. Vuonna 2004 perustettu merkki keskittyikin aluksi märkäpukujen ja neopreeni varusteiden valmistukseen vesiurheilusta innostuneille harrastajille. Lopulta kuitenkin IONin korkealaatuiset tuotteet löysivät lisää käyttäjäkuntaa muidenkin lajien harrastajien joukosta ympäri maailmaa. Nyt merkki keskittyykin vesiurheiluvarusteiden lisäksi laadukkaiden maastopyöräilyyn soveltuvien pyöräilyvaatteiden valmistustukseen.

Filosofia

ION brändi perustuu vankkaan filosofiaan, jonka mukaan meidän kaikkien tulisi haastaa itseämme: ION is about challenging yourself, experiencing nature and feeling the force of gravity. Therefore we develop gear that is not only smart and innovative, but also transforms our passion into an unique design. ….to be honest, we just create bike stuff to spend our work time riding.